Peilwerkzaamheden

Onderstaand een greep uit onze recente projecten:

In- en uitpeilen baggerwerk Barendrecht
Voor het stedelijke baggerwerk in Barendrecht verzorgen wij de in- en uitpeiling van de watergangen. Op basis van onze meetgegevens worden de hoeveelheden berekend. 

In- en uitpeilen baggerwerk Nieuwkoopse Plassen
Voor de uitvoering van het baggerwerk in diverse watergangen in en rondom de Nieuwkoopse Plassen verorgen wij de meetwerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit; inpeilen watergangen, inpeilen lengteprofielen in zijsloten, uitvoeren van controleboringen en vastlegging middels foto's en coordinaten, uitpeilen watergangen, uitpeilen lengteprofielen over de as van de watergangen en berekening van de hoeveelheden. Een mooie klus tot en met 2016!!

In- en uitpeilen baggerwerk IJsselveld
Voor het baggerwerk in de polder IJsselveld (Montfoort, HDSR) voeren wij de in- en uitpeiling uit. De hieruit berekende hoeveelheden vormen de basis voor de verrekening met de aannemer.

In- en uitpeilen baggerwerk Leiderdorp
Voor het baggerwerk in Leiderdorp vorgen wij het in- en uitpeilen van de watergangen. Tevens worden in alle watergangen lengteprofielen gemeten middels RTK-06GPS, zowel voor als na het baggeren.

Meetwerkzaamheden baggerwerk Kalverpolder 
In opdracht van Baggerbedrijf West Friesland zijn diverse meet- en monitoringswerkzaaheden uitgevoerd voor en tijdens de baggerwerkzaamheden in de Kalverpolder te Zaanstad. De Kalverpolder is een uniek poldergebied en vanwege de venige ondergrond dienen aanvullende metingen voor inrichting en de zettingen op de depots en vloeivelden uitgevoerd te worden. De monitoringswerkzaamheden zijn uitgevoerd met behulp van een total station.

Controlepeiling baggerwerk SchagenVoor het stedelijke baggerwerk in Schagen hebben wij een controlepeiling uitgevoerd voor de aannemer om de bestekshoeveelheden te kunnen accoorderen.

In- en uitpeilen baggerwerk Rozenburg
Voor het baggerwerk in Rozenburg (waterschap Hollandse Delta) verzorgd LWM het in- en uitpeilen van de watergangen. De baggerwerkzaamheden worden uitgevoerd in de winterperiode van 2014.

Controlepeiling baggerwerk Sneek
Voor het stedelijke baggerwerk in Sneek hebben wij een controlepeiling uitgevoerd om de bestekshoeveelheden te controleren.

Peilwerkzaamheden Zoetermeer
Project omvatte het in- en uitpeilen van het stedelijke baggerwerk in Zoetermeer (gemeente Zoetermeer en Hoogheemraadscha van Rijnland). Bij dit project zijn in totaal ruim 400 dwarsprofielen ingepeild en na baggeren gefaseerd weer uitgepeild.

Peilwerkzaamheden Aa en Maas
In samenwerking met BK Ingenieurs zijn in het voorjaar van 2014 de watergangen van waterschap Aa en Maas ingepeild ter voorbereiding op het baggerwerk. Het project omvatte het inpeilen van 400 dwarsprofielen inclusief de oevers.